SUITSUJUUST KADAKA 500 GR

JUUST SAAREMAA KADAKA – iseloomuliku suitsuaroomiga külmsuitsu poolkõva juust. Juust on elastse tekstuuriga ja seda on lihtne lõigata.

Ideaalne võileibade, suupistete, pitsa, pasta jaoks. Eriti originaalne on grill suitsujuust.

Ja soovitame teil seda lisada ka köögivilja- või lihasupile – saate suitsutatud maitsega roa, tunnete metsa lõhna ja tõelist tuld.

7.95

Kategooria: POOLKÕVAD JUUSTUD, SUITSUJUUSTUD

Siin on mõned ideed SAAREMAA KADAKA juustu kasutamiseks:

  • küpsetatud tomatid suitsujuustu ja ürtidega,
  • peedisalat hapukurgi ja suitsujuustuga,
  • kartulipallid suitsujuustu ja hapukoorega,
  • juustukoogid suitsujuustu ja tilliga.

Juustu maitse ning aroom tuleb esile kõige paremini toatemperatuuril, seega peab see enne kasutamist veidi soojenema.

Juust valmib Saaremaa väikeses piimakombinaadis. Esimesed kirjalikud teated juustu valmistamisest Eestis tehti Saaremaal Maasi mõisas 1570. aastal. Alates 1842. aastast pole juustutootmine saarel kunagi peatunud.

Saaremaa piim on eriline, kuna sellel on teistsugune olemus. Maitsetaimede mitmekesisus annab sellele tootele erilise aromaatse maitse. Saaremaa juustud on täiesti looduslikud, kuna ei sisalda säilitusaineid.

Koostisosad: pastöriseeritud PIIM, tardaine CaCl2, sool, juuretis, laap.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1378kJ/334 kcal, rasvad 26,0 g, sh. küllastunud rasvhapped 17 g,  süsivesikud 0g, sh. suhkur 0g, valgud 25,0 g, sool 1,2 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Eestis.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “SUITSUJUUST KADAKA 500 GR”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted