CACIOTTA TRÜHVLITEGA 200 GR

Caciotta on poolkõva Itaalia juust. Musta trühvli rafineeritud maitse ja aroom loovad suurepäraselt juustu õrna kreemja maitse.

Caciotta on suurepärane võileivajuust. See sulab hästi ja seda saab kasutada erinevate traditsioonilise Itaalia köögi roogade valmistamisel: pitsa, pasta, risoto.

Caciotta küpseid sorte võib serveerida juustuplaadi osana, millele on lisatud eelistatavalt Itaalia päritolu valget puuviljaveini, aga ka magusaid puuvilju, nagu virsikud või pirnid.

5.25

Kategooria: POOLKÕVAD JUUSTUD

Caciotta on oma kodumaal üsna populaarne poolkõva juust. Seda valmistatakse kõikjal Itaalias, kasutades erinevat tüüpi piima ja kõikvõimalikke lisandeid – trühvleid, pähkleid, ürte ja vürtse, päikesekuivatatud tomateid, paprikat.

Sellist juustu valmistatakse tavaliselt väikeste peadega, mille järgi hakati seda nimetama “trüfli juustuke” (itaalia keelest Caciotta al tartufo). Toodet laagerdatakse vaid kuu aega, samas kui muud tüüpi juustud nõuavad pikemat laagerdamist.

Juustu valmistatakse mitut tüüpi piimast:

  • lehmapiim;
  • pühvlipiim;
  • kitsepiim;
  • lambapiim.

Värske juustu maitse on pisut magus, mida rohkem laagerdatakse, seda rikkalikum see on. “Caciotta” sisaldab vähe kaloreid, mistõttu on see dieettoode.

Koostisosad:  pastöriseeritud lehmapiim, laap, sool, trühvel (0,6%).

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1525 kJ / 365 kcal, rasvad 30 g, sh. küllastunud rasvhapped 18,9 g,  süsivesikud 0 g, sh. suhkur 0 g, valgud 24 g, sool 1,7 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Itaalias.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “CACIOTTA TRÜHVLITEGA 200 GR”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted