PUNANE CHEDDAR 2+ KUUD LAAGERDUNUD, 200g

Sügav oranži värvi poolkõva juust kreemja vürtsika maitse, kerge hapuka ja meeldiva pähklise järelmaitsega.

Seda tüüpi juustu kasutatakse juustu viilutamisel, see sobib veini kõrvale, võib olla täidise, salati, omleti, kastmete koostisosaks. Cheddarit kasutatakse burgerites, võileibades, liha-, köögivilja- ja kalaroogades.

4.35

Kategooria: POOLKÕVAD JUUSTUD

Soovitame valmistada lihtsaid ja maitsvaid roogasid, kus Cheddari juustul on oluline roll:

  • röstsai brokkoliga,
  • suitsupeekoni pasta,
  • ahjukartulid sibula, hapukoore ja ürtidega,
  • munapuder singi ja tomatiga.

Cheddar on populaarne Inglise juust. See on nime saanud oma algse tootmiskoha järgi Inglismaal Somersetis Cheddari külas. Seda tüüpi juustu toodetakse praegu paljudes maailma riikides väljaspool algset piirkonda.

Punase Cheddari valmistamiseks kasutavad kasvatajad annattot, mis on looduslik värvaine. Tootmisprotsessi käigus kaetakse juust selle kaitsmiseks väikese koguse punase või musta vahaga.

Koostisosad: pastöriseeritud PIIM, sool, hooldusaine (kaltsiumkloriid), juurekultuur, fermentatsioon, värv (Annatto).

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1511 kJ / 361 kcal, rasvad 29 g, sh. küllastunud rasvhapped 16 g,  süsivesikud 0 g, sh. suhkur 0 g, valgud 23 g, sool 1,5  g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Iirimaal.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “PUNANE CHEDDAR 2+ KUUD LAAGERDUNUD, 200g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted