VALGE CHEDDAR

Iiri kõva juust, 6 kuud laagerdatud pastöriseeritud lehmapiimast. Cheddar on pähklise, kergelt kirbe ja hapuka maitsega.

Juustu saab kasutada nii iseseisvalt kui ka komponendina erinevates roogades – pitsas, suppides, võileibades, julienne’is.

VALGE CHEDDAR on juustutaldrikul tavaline komponent. Seda serveeritakse punaste puuviljaveinide või õllega. Ja pidulikuks õhtusöögiks – koos vintage portveinidega.

3.2512.95

Kategooria: KÕVAD JUUSTUD
Kaal: ,

Juust sobib hästi kala kõrvale. Proovige seda lisada sellistele roogadele nagu:

  • pannkoogid lõhega,
  • juusturull lõhega,
  • küpsetatud kala juustuga,
  • juustust kanapee lõhega,
  • salat kala ja juustuga.

Katsetage maitsva restorani toiduga.

Võileibu valmistatakse sageli juustuga, seda lisatakse munapudrule, omlettidele, sufleedele, vormiroogadele, püreesuppidele ja pastale. Cheddarit kasutatakse sageli riisiroogade valmistamiseks, küpsetatakse lillkapsaga ahjus. Ja neist saab maitsvaid soolaseid küpsiseid.

Pool tundi enne söömist tuleks juust külmkapist välja võtta, et see saaks oma struktuuri tagasi.

Koostisosad: PIIM, hapukoor, ool, laap, stabilisaator kaltsiumkloriid , piimhappebakterid.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1644 kJ / З93 kcal, rasvad 32 g, sh. küllastunud rasvhapped 21 g,  süsivesikud 0,3 g, sh. suhkur 0,3 g, valgud 26 g, sool 1,5 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +4°C.

Toodetud Iirimaal.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “VALGE CHEDDAR”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted