MOZZARELLA ROKIŠKIO

Kõva mozzarella kasutatakse kuumades roogades.

Mozzarellaga saab valmistada pitsat, lasanjet, vormiroogasid, erinevaid juurvilja-, liha-, seeneroogasid “juustuga”, lisada roogadele “pottides”, küpsetatud või praetud köögiviljadele.

Oluline on järgida reeglit: kui juust on täidise osa või roa sees, siis võid selle lisada koos ülejäänud koostisosadega ja kui juust on peale laotud, siis tuleks seda teha 5 -10 minutit enne valmisolekut. Fakt on see, et mozzarella sulab väga kiiresti ja pikaajaline kuumus kuivatab selle ja halvendab selle maitset.

3.1112.45

Kategooria: PEHMED JUUSTUD
Kaal: ,

Koostisosad: pastöriseeritud PIIM, sool, palmiõli 21%, mikrobioloogiline laab.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1275 kJ / 307 kcal, rasvad 22 g, sh. küllastunud rasvhapped 10 g,  süsivesikud 1 g, sh. suhkur 0,6 g, valgud 26 g, sool 1 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Leedus.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “MOZZARELLA ROKIŠKIO”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted