1. Esileht
  2. /
  3. PEHMED JUUSTUD
  4. /
  5. MOZZARELLA ROKIŠKIO

MOZZARELLA ROKIŠKIO

Kõva mozzarella kasutatakse kuumades roogades.

Mozzarellaga saab valmistada pitsat, lasanjet, vormiroogasid, erinevaid juurvilja-, liha-, seeneroogasid “juustuga”, lisada roogadele “pottides”, küpsetatud või praetud köögiviljadele.

Oluline on järgida reeglit: kui juust on täidise osa või roa sees, siis võid selle lisada koos ülejäänud koostisosadega ja kui juust on peale laotud, siis tuleks seda teha 5 -10 minutit enne valmisolekut. Fakt on see, et mozzarella sulab väga kiiresti ja pikaajaline kuumus kuivatab selle ja halvendab selle maitset.

2.8411.35
Kategooria: PEHMED JUUSTUD
Kaal: ,

Seotud tooted