Mozzarella Valcolatte laktoosivaba 100 g

Mozzarella on õrn noor juust, mis on valmistatud Itaalia retsepti järgi. Siledad pead pallide kujul, suletud soolveega kotti.

Seda juustu kasutatakse pitsa, salatite ja võileibade valmistamisel, see sulab ja lõikab hästi. Eeldatakse, et mozzarella läbimõõt vastab keskmise Itaalia tomati suurusele. See oli spetsiaalselt välja mõeldud selleks, et need sobiksid ideaalselt Caprese salatis.

1.59

Laos otsas

Kategooria: PEHMED JUUSTUD

Juustupallil on koorene, mage, peenike piimjas maitse. Väljast on see klants, läikiv, sees on kihiline viljaliha.

Mozzarella on tüüpiline ja asendamatu koostisosa paljudes Itaalia roogades. See on nii pealetükkimatu ja samas oivalise maitsega, et on saanud lausa nunnuks laudadel kõikjal maailmas.

Õrn piimvalge, peaaegu lumine Mozzarella võlgneb oma õrna tekstuuri erilisele vanale retseptile ja küpsetustehnoloogiale.

Juustu toodetakse kaasaegses Caseificio Valcolatte’i tehases, mis on tuntud oma pika ajaloo poolest. Ettevõte põhineb perekondlikel traditsioonidel, mis ulatuvad 1914. aastast. Tehas kasutab piimakarjakasvatuse parimaid tavasid ja täielikult taaskasutatud pakendeid.

Koostisosad: laktoosivaba piim, sool, laap, piimhappekultuurid.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 241 kcal/1001 kcal, rasvad 19 g, sh. küllastunud rasvhapped 13 g,  süsivesikud 0,5 g, sh. suhkur 0,5 g, valgud 17 g, sool 0,7 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Itaalias.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Mozzarella Valcolatte laktoosivaba 100 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted