1. Esileht
  2. /
  3. PEHMED JUUSTUD
  4. /
  5. Mozzarella Valcolatte laktoosivaba 100 g

Mozzarella Valcolatte laktoosivaba 100 g

Mozzarella on õrn noor juust, mis on valmistatud Itaalia retsepti järgi. Siledad pead pallide kujul, suletud soolveega kotti.

Seda juustu kasutatakse pitsa, salatite ja võileibade valmistamisel, see sulab ja lõikab hästi. Eeldatakse, et mozzarella läbimõõt vastab keskmise Itaalia tomati suurusele. See oli spetsiaalselt välja mõeldud selleks, et need sobiksid ideaalselt Caprese salatis.

1.59

Laos otsas

Kategooria: PEHMED JUUSTUD

Juustupallil on koorene, mage, peenike piimjas maitse. Väljast on see klants, läikiv, sees on kihiline viljaliha.

Mozzarella on tüüpiline ja asendamatu koostisosa paljudes Itaalia roogades. See on nii pealetükkimatu ja samas oivalise maitsega, et on saanud lausa nunnuks laudadel kõikjal maailmas.

Õrn piimvalge, peaaegu lumine Mozzarella võlgneb oma õrna tekstuuri erilisele vanale retseptile ja küpsetustehnoloogiale.

Juustu toodetakse kaasaegses Caseificio Valcolatte’i tehases, mis on tuntud oma pika ajaloo poolest. Ettevõte põhineb perekondlikel traditsioonidel, mis ulatuvad 1914. aastast. Tehas kasutab piimakarjakasvatuse parimaid tavasid ja täielikult taaskasutatud pakendeid.

Seotud tooted