BRÕNSA “JAUNPILS” 200 GR

Pehme soolveejuust, mida on pikka aega valmistatud paljudes Ida-Euroopa ja Kaukaasia riikides. Sellel on kerge hapupiima maitse ja üsna tihe, hapukas konsistents.

Brõnsa lisatakse erinevatele roogadele nagu supid, küpsetatud köögiviljad ja liha, salatid. Seda kasutatakse pirukate ja täidetud roogade täidisena.

See sobib ideaalselt võileibade ja kanapede juurde, sest selle soolane ja hapu maitse rõhutab suurepäraselt teisi koostisosi.

Sobib hästi kokku tomatite, paprika ja kurkidega salatites ning seetõttu kasutatakse seda kreeka salatites. Kerge ja maitsev kombinatsioon valmib kanaga, sellele alusele võib lisada mis tahes köögivilju ja maitsetaimi ning kerge ja toitev salat ongi valmis.

2.95

Kategooria: PEHMED JUUSTUD

Toiduvalmistamise rakendused

Brõnsa lisatakse erinevatele roogadele:

  • Salatites – põhikoostisosana koos roheliste köögiviljadega või köögiviljade lisandina.
  • Täidisega – pirukad, koogid, korbid ja rabedast tainast koogid.
  • Kastmetes – peamiselt hapukoore ja maitsetaimedega.
  • Vahepalad – võileivad, suupisted, juustupallid.

Koostisosad: pastöriseeritud PIIM, juuretis, tardaine kaltsiumkloriid,lapp, sool.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1269 kJ/305 kcal, rasvad 23 g, s.h. küllastunud rasvhapped 16 g, süsivesikud 0,2 g, s.h. suhkur 0 g, valgud 24 g, sool 2,0 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Lätis.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “BRÕNSA “JAUNPILS” 200 GR”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted