1. Esileht
  2. /
  3. KÕVAD JUUSTUD
  4. /
  5. PARMIGIANO REGGIANO 150 GR

PARMIGIANO REGGIANO 150 GR

Itaalia kõva granuleeritud juust 15-16 kuud küpsemist.

Tõelisel PARMIGIANO REGGIANO-l on terav, kompleksne puuviljane ja pähkline maitse.

Suurepärane nii soojade roogade kui ka magustoitude jaoks.

Gurmaanid arvavad PARMIGIANO REGGIANO suurepäraseks laua juustuks.

Juustu armastatakse riivida pasta jaoks, seda lisatakse sageli supile või risotosse, samuti süüakse seda lihtsalt palsamiäädikaga eraldi. Rikastab suurepäraselt köögiviljasalateid näiteks rukola ja tomatiga.

Ilma selle koostisosata on võimatu valmistada selliseid kastmeid nagu alfredo ja pesto.

Magustoiduna serveeritakse seda kõva juustu mee või moosi, pirnide ja kreeka pähklitega.

4.25
Kategooria: KÕVAD JUUSTUD

Sort on oma nime saanud provintside järgi, kus seda toodetakse, nimelt Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna ja Mantova (Lombardia) järgi.

Ideaalne küpsemisperiood on 12-24 kuud, mil see on veel pehme, kuid juba murenev kristalliseerunud soola väikseimate krõmpsuvate osakestega.

Seotud tooted