ITAALLANE KÕVA JUUST 12 KUUD LAAGERDUNUD

Pastöriseeritud lehmapiimast valmistatud eriti kõva juust. GMO-vaba, laktoosivaba. 

Kõva juust on hea magustoiduna juustutaldrikul, serveeritakse pirnide, mee ja pähklitega.

 

4.4617.85

Kategooria: KÕVAD JUUSTUD
Kaal: ,

Kõva juust saab kasutada erinevate roogade valmistamiseks: salatites, pastas, risottodes, pitsas, kastmetes. Suurepärane liharulli täidisena. Liha röstimisel puista pealispind üle kõva juustuga, et saaks maitsva krõbeda kooriku.

Neile, kes soovivad valmistada lihtsat, kuid samas originaalset ja väga maitsvat rooga, sobib rukola kõva juustuga. Haki ürdid, maitsesta oliiviõliga, puista peale riivitud juustu ja serveeri kohe.

Ja kui küpsetate seda tüüpi juustuga tavalist baklažaani, saate tõelise kulinaarse meistriteose!

Koostisosad: Pastöriseeritud lehmapiim, piimhappebakterid, sool, tardaine kaltsiumkloriid, laap.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1479 kJ / 355 kcal, rasvad 22 g, sh. küllastunud rasvhapped 14,9 g,  süsivesikud 0g, sh. suhkur 0 g, valgud  32 g, sool 1,3 g.

Säilitamistingimused: +2°C — +8°C.

Toodetud Itaalias.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “ITAALLANE KÕVA JUUST 12 KUUD LAAGERDUNUD”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted