1. Esileht
  2. /
  3. Õlid, oliivid, ketšupid
  4. /
  5. Söögisooda, 500 g

Söögisooda, 500 g

Söögisoodat kasutatakse toiduvalmistamisel peamiselt küpsetuspulbrina.

Kuid seda saab kasutada ka :

  • liiga kõva liha pehmendamine;
  • omlettide tegemine kohevamaks;
  • jookide lõhn paisutus;
  • herneste keetmise kiirendamine;
  • nitraatide eemaldamiseks köögiviljadest.
1.25
Kategooria: Õlid, oliivid, ketšupid

Söögisoodat kasutatakse sageli pagaritoodete valmistamiseks. See lisab pagaritoodetele, küpsistele ja küpsetistele kohevust ja reljeefsust.

Söögisoodat kasutatakse köögiviljade keetmisel. Selleks, et köögiviljad säilitaksid keetmisel oma tervislikud omadused, lisage veidi söögisoodat. Samuti lisatakse veele ½ teelusikatäit söögisoodat, et keedetud mune oleks lihtne munakoorelt koorida.

Seotud tooted