TŠILLI OLIIVID 250 GR

Rohelisi kreeka oliive tšilliga kasutatakse nii roogade kaunistamiseks kui ka iseseisva vahepalana.

Väiksemad oliivid lisatakse kõige sagedamini külmadele eelroogadele ja salatitele; keskmised – pitsadele või pastadele; täidisega oliivide valmistamiseks kasutatakse suuri. Mustad oliivid täiendavad suurepäraselt liharoogade ja ulukiliha maitset (sageli köögiviljapastades ja kastmetes). Rohelised – sobivad hästi kalaroogade ja mereandidega.

Ideid oliivide kasutamiseks:

* Kerge ja värske salat, mis sobib igal aastaajal, aga eriti just värskete köögiviljade hooajal. 
* Bruschettad oliivipasta ja fetaga
* Tükike kala, tükike kirsstomatit, oliivipasta – šikk suupiste!
* Baguette, oliivipasta, tomatid – lihtne, kiire, maitsev!

4.15

Kategooria: Õlid, oliivid, tomatipasta

Oliivid ja oliivid, vastavalt reeglitele, pannakse välja siis, kui külalised on juba lauda istunud. Neid serveeritakse väikestes sügavates kaussides soolvee või marinaadiga. Ideaalis peaksid need olema toatemperatuuril, nii tuleb nende maitse paremini esile.

Nii need kui ka teised sobivad suurepäraselt veinide, kange alkoholiga. Klassikaks peetakse oliividega martini, mille peale einestata mitte ainult puhast vermutit, vaid ka martinipõhiseid kokteile.

Koostisosad: rohelised oliivid, vesi, aadikas, sool, piimahape, sidrunhape, tšilli pipar

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 644 kJ / 154 kcal, rasvad 16 g, sh. küllastunud rasvhapped 2,1 g,  süsivesikud 1,1 g, sh. suhkur 0 g, valgud 1,4 g, sool 2,8 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Kreekas.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “TŠILLI OLIIVID 250 GR”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted