Kreeka Kalamon oliivid, 250 g

Kreeka musti oliive kasutatakse nii roogade kaunistamiseks kui ka suupistetena.

Väiksemaid oliive kasutatakse kõige sagedamini külmades eelroogades ja salatites; keskmise suurusega oliive kasutatakse pitsades või pastas; suurtele oliividele lisatakse sisemusse täidis. 

Mustad oliivid on suurepärane lisand liharoogadele ja ulukiroogadele (kasutatakse sageli köögiviljapastades ja kastmetes).

4.25

Kategooria: Õlid, oliivid, tomatipasta

Ideid oliivide kasutamiseks:

  • Kerge ja värske salat, mis sobib igal aastaajal, aga eriti just värskete köögiviljade hooajal.
  • Bruschettad oliivipasta ja fetaga
  • Tükike kala, tükike kirsstomatit, oliivipasta – šikk suupiste!
  • Baguette, oliivipasta, tomatid – lihtne, kiire, maitsev!

Oliivid serveeritakse tavaliselt siis, kui külalised istuvad laua taha. Oliive serveeritakse väikestes, sügavates taldrikutes soolvee või marinaadiga. Ideaalis peaksid need olema toatemperatuuril, et nende maitse paremini areneks.

Vaakumpakendatud oliivide eest ei pea te maksma klaaspurgi või soolvee eest, vaid ainult parimate käsitsi korjatud kreeka oliivide eest.

Oliivid on kivideta.

Koostisosad: mustad oliivid, vesi, sool, piimhape, sidrunhape.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 644 kJ / 154 kcal, rasvad 16 g, sh. küllastunud rasvhapped 2,1 g,  süsivesikud 1,1 g, sh. suhkur 0 g, valgud 1,4 g, sool 2,8 g.

Säilitamistingimused: +2°C — +6°C.

Toodetud Kreekas.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kreeka Kalamon oliivid, 250 g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted