MOZZARELLA ROKIŠKIO

Kõva mozzarella kasutatakse kuumades roogades.

Mozzarellaga saab valmistada pitsat, lasanjet, vormiroogasid, erinevaid juurvilja-, liha-, seeneroogasid “juustuga”, lisada roogadele “pottides”, küpsetatud või praetud köögiviljadele.

Oluline on järgida reeglit: kui juust on täidise osa või roa sees, siis võid selle lisada koos ülejäänud koostisosadega ja kui juust on peale laotud, siis tuleks seda teha 5 -10 minutit enne valmisolekut. Fakt on see, et mozzarella sulab väga kiiresti ja pikaajaline kuumus kuivatab selle ja halvendab selle maitset.

3.1112.45

Kategooria: PEHMED JUUSTUD
Kaal: ,

Koostisosad: pastöriseeritud PIIM, sool, palmiõli 21%, mikrobioloogiline laab.

Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1275 kJ / 307 kcal, rasvad 22 g, sh. küllastunud rasvhapped 10 g,  süsivesikud 1 g, sh. suhkur 0,6 g, valgud 26 g, sool 1 g.

Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.

Toodetud Leedus.

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “MOZZARELLA ROKIŠKIO”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud tooted

SAIDA KÖÖMNETEGA

4.2516.95

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

SAIDA KLASSIKALINE

4.2516.95

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page