DŽIUGAS® Delicate juustu ei pea keetma, praadima ega kastmetele lisama – lihtsalt maitsestage valmistoidud selle juustu laastudega. Juustu saab puistata mitte ainult liharoogadele, vaid kaunistada ka valmis salateid.
Serveerituna klaasikese valitud veiniga, maitsestatud sibula- või viigimarja-tšatni, mustika-, virsiku-, apelsini-, aprikoosi- või pansimoosiga, täiendab see juust suurepäraselt pidulauda.
Selle õrnalt rikkalikku maitset saab nautida kohvitassi taga või lisada toidule maitseainena soola ja pipra asemel. Ideaalne kombineerida mee ja sarapuupähklitega.
Seda juustu toodab Leedu ettevõte Žemaitijos Pienas, mis asutati 1924. aastal. Selle tootmiseks kasutatakse ainult pastöriseeritud lehmapiima. Juustu pika laagerdumise protsessi tõttu laguneb laktoos piimhappeks ja valmistoote koostises on selle täielik puudumine, mistõttu on see juust ihaldusväärne maiuspala inimestele, kellel on individuaalne talumatus piima koostisosade suhtes.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.