Rohelisi kreeka oliive tšilliga kasutatakse nii roogade kaunistamiseks kui ka iseseisva vahepalana.
Väiksemad oliivid lisatakse kõige sagedamini külmadele eelroogadele ja salatitele; keskmised – pitsadele või pastadele; täidisega oliivide valmistamiseks kasutatakse suuri. Mustad oliivid täiendavad suurepäraselt liharoogade ja ulukiliha maitset (sageli köögiviljapastades ja kastmetes). Rohelised – sobivad hästi kalaroogade ja mereandidega.
Ideid oliivide kasutamiseks:
* Kerge ja värske salat, mis sobib igal aastaajal, aga eriti just värskete köögiviljade hooajal.
* Bruschettad oliivipasta ja fetaga
* Tükike kala, tükike kirsstomatit, oliivipasta – šikk suupiste!
* Baguette, oliivipasta, tomatid – lihtne, kiire, maitsev!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.