Spetsiaalne camembert juust grillimiseks, pannil praadimiseks ja ahjus küpsetamiseks.
Camembert Grilli President ei pea praadima. Seejärel kasutage seda lihtsalt nagu iga valge juustuga pehmet juustu. Lõikamisel on see läikiv, õline ja väga isuäratav. Maitse enne kuumtöötlemist on terav ja vürtsikas. Tundub intensiivsem kui klassikaline Camemberti President.
Camembert on klassikaline pehme juust valge hallituse penitsilliini koorega.
Mis vahe on tavalisel Camembert Presidendil ja Camembert Grillil. Spetsiaalselt praadimiseks ja küpsetamiseks mõeldud juust on kõvema koorega ning seest paksem ja peaaegu mittevoolav. Teine erinevus on suurus. Mida väiksem on juustu kera, seda paremini see praadib ja ei voola, seda aromaatsem on kuum roog.
Juust on pakitud topelt tihedasse ümbrisesse, mille väliskülg on õliriie ja sisekülg on õlitatud paber, et säilitada aromaatset penitsilliini koort.
Proovige siiski küpsetada.
Sobib:
– praadimiseks,
– grillimiseks,
– küpsetamiseks.
Pärast röstimist avaneb juust, tekstuur muutub sees vedelaks nagu paks kreem. Väline “penitsilliini koorik” – vastupidi, muutub vähem teravaks ja veidi pehmemaks kui varem. Aroom ja maitse on pehmemad ja õrnemad. Toiduvalmistamisel võite puista Provence’i ürdid või kuiv küüslauku. Röstimine aromaatsete ainetega aitab maitsel ilmneda. Kuidas valmistada juustu?
Näiteks saate teha järgmist:
Kuumuta ahi temperatuurini 190 ºC.
Puista Camemberti juust värske rosmariiniga.
Nirista peale mett ja küpseta 8-10 minutit.
Serveeri soojalt.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.