Zelta hapukoor valmistatakse looduslikust koorest piimhappekääritamise teel spetsiaalsete bakterite abil.
Tänu sellele omandab toode ainulaadse maitse ja aroomi, paksu ja õrna tekstuuri.
Kallid ostjad!
Alates 15.08 kuni 30.08 2022 tehnilistel põhjustel ei ole võimalik tellimused läbi e-poe sooritada. Kaupa saab osta ainult meie poest Balti jaama turul.
Vabandame ajutiste ebamugavuste pärast.
Zelta hapukoor valmistatakse looduslikust koorest piimhappekääritamise teel spetsiaalsete bakterite abil.
Tänu sellele omandab toode ainulaadse maitse ja aroomi, paksu ja õrna tekstuuri.
Koostisosad: koor, piimhappebakterid..
Toitumisalane teave 100g kohta: energia: 1048 kJ / 248 kcal, rasvad 25 g, sh. küllastunud rasvhapped 18,9 g, süsivesikud 2,8 g, sh. suhkur 1,5 g, valgud 3 g, sool 0,1 g.
Säilitamistingimused: +2°C – +6°C.
Toodetud Lätis.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.