1. Esileht
  2. /
  3. POOLKÕVAD JUUSTUD
  4. /
  5. CESVAINE JUUST PÄIKESEKUIVATATUD TOMATI JA KÜÜSLAUGUGA

CESVAINE JUUST PÄIKESEKUIVATATUD TOMATI JA KÜÜSLAUGUGA

Cesvaine poolkõva juust on valmistatud pastöriseeritud lehmapiimast. Päikesekuivatatud tomatite rikkalik vürtsikas maitse ja küüslauk annavad juustule hõrgu maitse.

Sellised omadused võimaldavad juustu toiduvalmistamisel laialdaselt kasutada. Need on köögivilja- ja lihasalatid, paksud supid, omletid, kartuli- ja teraviljavormid ning loomulikult kuulsad kuumad juustuvõileivad.

CESVAINE Juust sobib hästi igat liiki liha ja linnuliha, kartuli ja köögiviljaga.

2.6510.45
Kategooria: POOLKÕVAD JUUSTUD
Kaal: ,

Kõige kiiremini saad süüa teha loomulikult spagettidest. Keeda ja puista peale riivjuust. Päikesekuivatatud tomatid ja küüslauk rikastavad seda lihtsat rooga kergesti.

Natuke keerukama asja jaoks soovitame valmistada ahjukartuleid sibula ja hapukoorega.

Koostis:

  • kartul – 4 tükki,
  • päevalilleõli – 1 supilusikatäis
  • hapukoor – 125 g,
  • sibul – 1 pea,
  • juust tomatite ja küüslauguga – 100 g,
  • soola maitse järgi
  • jahvatatud must pipar maitse järgi.

Niisiis, valmistame ette:

  1. Küpseta kartulid.
  2. Riivi juust jämeda riiviga. Sega pool juustust, hapukoor ja supilusikatäis hakitud sibulat. Maitsesta soola ja pipraga.
  3. Jahuta kartulid veidi. Võta lusikaga keskosa välja, jättes seinad sentimeetri paksuseks. Tõsta kartuli viljaliha kaussi ja purusta kahvliga. Kombineeri juustu, hapukoore ja sibulaga.
  4. Täida kartulid seguga. Puista peale ülejäänud juust. Aseta kartulid ahjuplaadile ja küpseta eelsoojendatud ahjus 15 minutit, kuni juust on sulanud. Serveeri kuumalt.

Head isu!

Seotud tooted